Un studiu recent a relevat faptul ca Seat Alhambra este cea mai populara masina cu 7 locuri, asa ca sper eu sa reusesc sa o vand si eu pe a mea, la un pret bun. Masina este din Ianuarie 2003, are ceva kilometri facuti, insa doar in Spatiul Schengen, stare buna. Asa cum stiti Seat Alhambra are 7 locuri, este identica cu VW Sharan si Ford Galaxy, complet echipata. Geamuri electrice, inchidere centralizata, climatronic – bizonala. Genti de aluminiu – sau aliaj, nu stiu cum este corect.

Piata Auto din Tulcea – masini second hand

In mod cert zona Auto Second Hand – Tulcea nu este pentru mine, ci pentru voi cititori, daca aveti o masina de vanzare, chiar daca ati postat pe OLX sau mai stiu eu ce site, postati si la noi pe pagina de FaceBook, Anunturi Tulcea, merita! Este pagina noastra speciala pentru anunturi de orice fel, deci evident si pentru vanzari si cumparari auto, second hand – cele noi se vand la firme specializate.

Cum dau un anunt pentru piata auto din Tulcea: daca doresti apreciezi pagina noastra, dar si in cazul in care nu o faceti puteti posta gratuit anuntul. Puneti poze, dati date cat mai complete, puneti pretul si gata! Nu este nevoie sa lasati numarul de telefon, caci evident cine doreste va poate contacta direct! Mult mai simplu decat pe oricare site de anunturi online!

Ce trebuie sa fac dupa ce vand o masina: daca masina din anunt a fost vanduta, intrati si anunati cititorii ca ati vandut, restul merge de la sine! Succes! Nu uitati ca si eu am pus anuntul de vanzare Seat Alhabra, deci daca-l doriti, lasati un pret si va caut eu!

Vand Seat Alhambra 2003 pret mic

Vând Seat Alhambra 2003 preț mic – neînmatriculată in Romania

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Vand-Seat-Alhambra-2003-pret-mic.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Vand-Seat-Alhambra-2003-pret-mic-150x150.jpgWebTLUtileAuto,Oferte
Un studiu recent a relevat faptul ca Seat Alhambra este cea mai populara masina cu 7 locuri, asa ca sper eu sa reusesc sa o vand si eu pe a mea, la un pret bun. Masina este din Ianuarie 2003, are ceva kilometri facuti, insa doar in Spatiul Schengen,...