Daca ajungi la Tulcea ar fi pacat sa nu faci o plimbare cu salupa prin Delta, iar oferte sunt cu sutele – important este sa stii pe cine sa alegi ca sa platesti mai putin si sa te plimbi mai mult. Desi am stat in Tulcea multi ani, am fost cu salupa in Delta doar de doua ori, pot sa spun ca a fost perfect, doar ca a fost poate putin cam scurt. Prima data am fost cu niste prieteni care venisera la mine in vizita, de la Arad, voiau neaparat sa se plimbe cu salupa, asa ca zis si facut, am sunat un prieten care stiam ca are una, ne-am imbarcat, am pus benzina si la drum! Doua ore ar fi fost o, doar ca era prea tarziu, asa ca am mers doar 45 de minute.

Cu salupa in Delta

Atunci cand te decizi sa faci o excursie cu salupa in Delta Dunarii trebuie sa tii cont de doua aspecte: viteza salupei si durata excursiei. Evident ca una este legata de cealalta, cu cat viteza este mai mare, cu atat ajungi mai departe, dar pe drum vezi mai putin. Parerea mea este ca ar fi bine sa iti faci o mini-vacanta in Delta, sa te cazezi la una din miile de vile si pensiuni din Delta Dunarii si sa faci o excursie de o zi cel putin prin Delta. Asa vei ajunge cu siguranta la Padurea Letea, la Mila 23 si la alte puncte de atractie din Delta Dunarii. Tu decizi pana la urma ce vrei sa vizitezi si cam la ce buget crezi ca merita facuta excursia.

Iar daca tot esti in Tulcea, nu uita sa comanzi si renumita ciorba pescareasca, de la un pescar veritabil, ca sa stii care este gustul adevarat al cestei specialitati dobrogene!

Cu salupa in Delta

Cu șalupa in Delta Dunării – plecări din Tulcea in fiecare zi

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Cu-salupa-in-Delta.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Cu-salupa-in-Delta-150x150.jpgWebTLTurismDelta,Delta Dunarii
Daca ajungi la Tulcea ar fi pacat sa nu faci o plimbare cu salupa prin Delta, iar oferte sunt cu sutele - important este sa stii pe cine sa alegi ca sa platesti mai putin si sa te plimbi mai mult. Desi am stat in Tulcea multi ani, am...