Daca tot vrei sa mergi in Delta Dunarii, ar fi bine sa treci macar odata pe la Murighiol – viziteaza cetatea Halmyris si petrece cel putin o saptamana in sanul naturii.Pentru a ajunge de la Tulcea la Murighiol vei iesi din capitala judetului prin partea de est, mergi pe drumul judetean 222C circa 40 de kilometri si intri in comuna Murighiol – sau Lacul furnicilor, daca traduci din limba turca. Daca vrei te poti opri pe drum si in comuna Nufaru sau in Mahmudia, la o ciorba pescareasca sau o plimbare cu salupa pe Dunare.

O vacanta de neuitat la Murighiol in judetul Tulcea

Comuna Murighiol detine recordul in ceea ce priveste suprafata comunei, fiind cea mai intinsa comuna din tara noastra. Deci avand o asa de mare suprafata nu trebuie sa-ti faci probleme cu cazarea, peste 20 de pensiuni te asteapta cu portile – sau usile – deschise. Nu o sa-ti propun eu una sau alta, te las sa alegi singur, sau daca vrei incearca sa stai cu cortul, ar fi o experienta de neuitat.

Esti indragostit de pescuit si nu ai undite, gasesti de inchiriat aici – deci o sugestie, daca ajungi la Murighiol, inainte de a te caza intreaba daca au cum sa-ti faca rost de instrumente de pescuit. Dar nu pleca din zona pana nu mergi in directia diametral opusa sa vizitezi Lacul Iacobdeal, comuna Turcoaia la poalele Muntilor Macinului. In speranta ca v-am fost de folos, vom reveni si cu alte destinatii turistice din judetul Tulcea, multe dintre ele mai putin cunoscute, dar de o frumusete rar intalnita. Daca noi locuitorii judetului nu le cunoastem, va dati seama care este situatia la nivelul tarii noastre!

Murighiol judetul Tulcea

Excursie in comuna Murighiol din judetul Tulcea

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Murighiol-judetul-Tulcea.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Murighiol-judetul-Tulcea-150x150.jpgWebTLTurismDelta Dunarii
Daca tot vrei sa mergi in Delta Dunarii, ar fi bine sa treci macar odata pe la Murighiol - viziteaza cetatea Halmyris si petrece cel putin o saptamana in sanul naturii.Pentru a ajunge de la Tulcea la Murighiol vei iesi din capitala judetului prin partea de est, mergi pe drumul judetean...