Am fost o singura data la Sulina, cu multi ani in urma, probabil 30 sa fi trecut de atunci, tot ce tin minte sunt tantarii si nisipul fin de pe plaja. Evident ca am stat la niste localnici care seara faceau fum in casa ca sa scapam de tantari. Insa plaja desi neamenajata, era de o splendoare incredibila, mai ales daca era aproape de locul unde Dunarea se varsa in mare. De atunci s-au schimbat multe!

Tabara de vara de la Sulina

In perioada 29 iunie – 3 august 2015 se desfasoara sub egida ARC programul pentru romanii de pretutindeni – Tabara de vara de la Sulina, de care vor beneficia si anul acesta, al 7-lea an consecutiv, peste 1000 de copii. Printre atatea lucruri triste iata ca avem si vesti bune, o initiativa ce nu poate decat sa aduca zambetul pe fata acestor copii minunati.

Insa tot nu pricep de ce nu includem plajele din Sulina in circuitul national si international? Nisipul cel mai fin, aproape de Delta – deci excursii pe care cu siguranta nu le poti face nici de la Constanta si cu atat mai putin din Bulgaria, deci ce mai asteptam? Nici autoritatile locale dar nici cele centrale se pare ca nu inteleg potentialul real al orasului Sulina. Au uitat ca acum 100 de ani aici era unul dintre cele mai cosmopolite orase din Europa, ca aici era un loc unde se venea la plaja si unde doar daca spui “cel maiu estic punct din Uniunea Europeana, ai deja sloganul pentru un program turistic!

Tabara-de-vara-din-Sulina-2013

Tabăra de vară din Sulina in perioada 29 iunie – 3 au-gust 2015

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Tabara-de-vara-din-Sulina-2013.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Tabara-de-vara-din-Sulina-2013-150x150.jpgWebTLTurismDelta Dunarii,Sulina
Am fost o singura data la Sulina, cu multi ani in urma, probabil 30 sa fi trecut de atunci, tot ce tin minte sunt tantarii si nisipul fin de pe plaja. Evident ca am stat la niste localnici care seara faceau fum in casa ca sa scapam de tantari....