Chiar daca nu toata lumea se uita in portofel atunci cand merge in concediu, ma gandesc ca totusi o lista cu cele mai ieftine pensiuni din Delta Dunarii ar fi bine venita. Asa ca azi lansam programul rezervari de bilete turistice in Delta. Daca vom reusi sa gasim cel putin 10 pensiuni care doresc sa faca parte din program, veti putea face rezervarile direct pe site. Cum? Simplu, veti alege satul in care vreti sa mergeti, luna si gata – o lista cu pensiunile care sunt gata sa va primeasca va fi listata pentru voi.

Cele mai ieftine pensiuni din Delta Dunarii

Conditiile si posibilitatile de agrement au devenit atat de bune la majoritatea pensiunilor din Delta Dunarii, incat daca lumea le-ar stii cu siguranta ar renunta la un concediu la mare pentru unul in mijlocul naturii. In speranta ca vom convinge cat mai multa lume sa vina sa-si petreaca concediul – sau macar o parte din el – intr-o pensiune agroturistica, vom veni si cu alte informatii, poze si preturi legate de acest aspect. Dar cred ca cea mai buna reclama ar fi din partea celor ce au fost deja in Delta, au stat la o pensiune si ne pot impartasi experienta lor.

Indiferent ca alegi sa mergi la Maliuc, Murighiol sau la Crisan, atmosfera si conditiile de cazare sunt de 5 *, garantat. Ai piscina, apa calda, televizor cu toat eprogramele si acces la internet. In plus ai sansa sa cunoasti cu adevarat bucataria traditionala dobrogeana, sau dupa caz si preferinte, chiar bucataria internationala. Pestele este la el acasa aici, deci nu lipseste din meniu daca-ti place. Legume si fructe proaspete culese chiar din gradina gazdelor, pe scurt un mic colt de rai!

Pensiuni in Delta Dunarii

Cele mai ieftine pensiuni din Delta Dunarii

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Pensiuni-in-Delta-Dunarii.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Pensiuni-in-Delta-Dunarii-150x150.jpgWebTLTurismDelta,Delta Dunarii
Chiar daca nu toata lumea se uita in portofel atunci cand merge in concediu, ma gandesc ca totusi o lista cu cele mai ieftine pensiuni din Delta Dunarii ar fi bine venita. Asa ca azi lansam programul rezervari de bilete turistice in Delta. Daca vom reusi sa gasim cel putin...