Stiu ca o s ava mire ca primul articol pe site este despre locuri de munca si in special cele legate de munca de bona, babysitter – insa daca tot este sa incepem cum ceva, am zis sa incep cu ceva util, atat pentru mine dar si pentru multe doamne si domnisoare din Tulcea. Ma intereseaza chiar pe mine sa gasesc unei domnisoare de 22 de ani un loc de munca ca bona incepand din septembrie sau octombrie, cand va intra in somaj. Asa ca de ce sa nu incepem cu asta, daca tot trebuie sa avem si un prim articol pe site.

Caut bona in Tulcea si imprejurimi

Asa cum este si normal, site-ul nostru are legaturi cu mai multe portaluri ce ofera locuri de munca, printre care si Caut-Bona.Info, ce ofera si un grup pe facebook, unde se poate discuta in direct cu persoanele interesate de acest tip de oferte. Ne oferim gratuit sa postam profilul si cererea persoanelor ce doresc sa se angajeze ca bona in judetul Tulcea, astfel incat mamicile sa le poata gasi mai usor.

Deasemenea persoanele care vor sa lucreze ca bona in Germania si Austria, sunt din Tulcea pot apela cu incredere la noi, avem legaturi cu romanii din aceste doua tari, iar ca sfat general pentru mamicile plecate din judetul Tulcea – luati o bona sau o menajera din orasul vostru! Daca sunteti interesati si de alte locuri de munca, consultati rubrica respectiva. cu singuranta in timp vor apare oferte si pentru ceea ce cautati dumneavoastra.

Bona judetul Tucea

Caut bona in judetul Tucea

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Bona-judetul-Tucea-600x300.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Bona-judetul-Tucea-150x150.jpgWebTLLocuri de muncaBabysitter,Bona
Stiu ca o s ava mire ca primul articol pe site este despre locuri de munca si in special cele legate de munca de bona, babysitter - insa daca tot este sa incepem cum ceva, am zis sa incep cu ceva util, atat pentru mine dar si pentru multe...