Se pare ca deja a intrat in vocabula “statul paralel”, evident fiecare intelege ce vrea el din aceasta expresie: unii inteleg acea parte a populatiei care este deasupra legilor, care se imbogateste de la zi la zi, pentru ca deja de la an la an e prea lent, pentru mine este format din politicienii corupti – de la guvernare sau din opozitie, fara a face nicio discriminare. Pentru PSD evident – pana la urma ei au inventat termenul, acest nou stat este format din cei ce vor sa le ia puterea!

Ce este “Statul Paralel” si unde are capitala?

Prin urmare avem doua state paralele, car e la randul lor sunt perpendiculare pe vointa si viata cetateanului. Un stat paralel al PSD-ului si unul al opozitiei, dar sincer sa fiu nu am vazut niciun partid aflat la guvernare care sa se gandeasca la cetatean. Daca tineti minte ei isi maresc salariile, zilele de odihna si evident mai nou nu mai vor sa stea la racoare!

Culmea ca acest stat paralel chiar exista, politicienii si cei incardasiti cu ei il formeaza, cei aflati deasupra legii si care rad de noi, care nu dau doi bani pe viata noastra si care masoara nivelul de trai in bogatiile lor, uitand ca suntem cea mai saraca tara din Uniunea Europeana, ca jumatate dintre romani sunt la pragul saraciei! O noua denumire, dar fara nicio solutie de a ne scapa de ei! Oare va veni vremea cand politicianul va raspunde si altfel pentru ceea ce face – nu doar prin alegera sa in Parlament?

Statul Paralel

Ce este “Statul Paralel” si unde are capitala?

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2017/12/Statul-Paralel-600x350.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2017/12/Statul-Paralel-150x150.jpgWebTLInformatiiPolitic,Statul Paralel
Se pare ca deja a intrat in vocabula 'statul paralel', evident fiecare intelege ce vrea el din aceasta expresie: unii inteleg acea parte a populatiei care este deasupra legilor, care se imbogateste de la zi la zi, pentru ca deja de la an la an e prea lent, pentru...