Acum un an sau poate doia am dat de cazul lui Toader Florin din Tulcea, un tanar de la “Casa de copii” cu ceva probleme inca de cand era in grija statului. Stim cu totii ca asa e in Romania, statul te tine pana la 18 ani apoi te arunca in strada. Complet nepregatit pentru viata, tanarul umbla din tara in tara pe baza unor promisiuni mai mult sau mai putin adevarate, cerand apoi ajutorul romanilor pe FaceBook.

Cazul lui Toader Florin din Tulcea

O sa iau de bun ce spune Toader Florin, poate cu aceasta ocazie ne vor scrie cei ce-l cunosc personal, dar deja de prea mult timp acesta merge pe un drum fara iesire – in opinia noastra, a redactiei. Unii il ajuta din mila, altii satui de atatia romani care cer ajuorul nu-l cred, dar indiferent in care tabara te afli, trebuie sa-ti dai seama ca nu ai cum sa-l ajuti cu adevarat dandu-i doar niste bani de autobuz sau de mancare pentru o zi sau doua.

Credem ca Toader Florin are nevoie de ajutor specializat – ne referim aici la un medic psiholog, dar si de ajutorul unui roman care sa-l ia o vreme sub “aripa” sa, rabdandu-i toanele – caci le are cu siguranta, cand traiesti de capul tau in lumea asta iti formezi propriile metode de supravietuire, evident ca la partea de socializare nu ai cum sa stai prea bine. Daca-l cunoasteti spuneti ce stiti, daca il vedeti dati-i o mana de ajutor! Nu va ganditi la altceva decat la faptul ca faceti un bine, dar sfatul meu este sa-l ajutati direct, nu trimitand bani unui profil de FaceBook!

Toader Florin din Tulcea

Cazul lui Toader Florin din Tulcea

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2017/12/Toader-Florin-600x391.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2017/12/Toader-Florin-150x150.jpgWebTLInformatiiDiaspora,Toader Florin
Acum un an sau poate doia am dat de cazul lui Toader Florin din Tulcea, un tanar de la 'Casa de copii' cu ceva probleme inca de cand era in grija statului. Stim cu totii ca asa e in Romania, statul te tine pana la 18 ani apoi te arunca...