Asa cum spuneam cu ceva vreme in urma, avem cateva site-uri si comunitati cu care lucram impreuna, astazi o sa va vorbesc despre tulcenii din Munchen, Germania. Cu timpul am sa vorbesc si despre cei din Stuttgart sau Dortmund – pentru ca avem deja peste 10 comunitati din Germania care ne sprijina, sau ca sa fie mai corect, pe care ne sprijinim noi. Prin urmare daca ai una din cele doua calitati, esti tulcean sau esti in Germania, te invitam alaturi de noi.

Tulceni in Munchen

Daca ma gandesc ca in grupul nostru de pe facebook sunt peste 29.000 de romani, precis trebuie sa fie si cativa tulceni. Recunosc ca nu am gasit personal pe cineva din Tulcea in scurta mea sedere la Munchen, doar un bun prieten din Neamt – Marcel si unul din Sibiu – Aurelian. Dar speranta moare ultima, asa ca daca esti din Tulcea si ai ajuns in Munchen, sau oriunde in Germania, asteptam un semn d ela tine. Apoi daca o sa ai placera, te invitam la o cafea virtuala, la noi pe site – unde teoretic ai sa ne povestesti despre mutarea ta in Germania.

Un mic sfat pentru cei ce se muta in Germania – nu carati cu voi tot calabalacul – se gasesc in Munchen destule fara ca macar sa platesti pe ele! Asa mi-a spus un bucurestean, mutat de curand din Austria in Munchen. Oricum sfatul ramane valabil, vei gasi mereu pe la prieteni lucruri utile, de care ei vor sa scape si tu ai nevoie! De-ar fi asa si la Tulcea, ai scapa de multe griji la inceput de drum!

Tulceni in Munchen

Tulceni in München sau cum sa emigrezi in Germania

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Tulceni-in-Germania.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Tulceni-in-Germania-150x150.jpgWebTLInformatiiDiaspora,Germania
Asa cum spuneam cu ceva vreme in urma, avem cateva site-uri si comunitati cu care lucram impreuna, astazi o sa va vorbesc despre tulcenii din Munchen, Germania. Cu timpul am sa vorbesc si despre cei din Stuttgart sau Dortmund - pentru ca avem deja peste 10 comunitati din Germania care...