Nu va mai plangeti ca sunt salarii mici in Romania, iata ca o secretara a reusit sa-si negocieze nici mai mult dar nici mai putin decat 186.000 de lei brut. Nu e vorba de Luxemburg cum credea un coleg din redactie, este vorba de o secretara din Romania ce lucreaza la un sindicat. Cred ca ar trebui sa vedem daca mai vrem sa nu sa fin sindicalisti. Acesta este cel mai mare salariu primit in tara noastra si inregistrat la camera de munca.

Doar 41.540 euro pe luna este salariul unei secretare din Romania

Pe locul doi la sumele incasate lunar pe cartea de munca se afla un director ce incaseaza mai putin decat secretara de mai sus, doar 39.466 euro sau 176.716 de lei brut. Lista ar continua daca am avea rabdare sa studeim cazul, insa pe cuvant ca ma doare deja ficatul, cum mai sa ai salariu de 41 de mi isi ceva de euro pe luna ca secretara? Da seful de la sindicat cat ia? Pe statul de plata sau la negru?

Acum am inteles cum se calucleaza salariul mediu pe economie in Romania, avand de fapt  6 milioane de contracte de munca inregistrate oficial. Deci se ia maxim si minim si se imparte la doi! Cam asa era si pe vremea cand lucram eu la DRTV, toti aveam sub media pe regie, dar asta e. Tot din date oficiale aflam ca 1,5 milioane de romani castiga salariul minim pe economie. Nu se spune cati dintre romani au totusi sub salariul minim + 10%, o sa ramaneti cu gura cascata!

secretara bine platita

Doar 41.540 euro ( 186.000 de lei ) pe luna este salariul unei secretare din Romania

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/secretara-bine-platita.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/secretara-bine-platita-150x150.jpgWebTLInformatiiEconomic,Locuri de munca,Salarii
Nu va mai plangeti ca sunt salarii mici in Romania, iata ca o secretara a reusit sa-si negocieze nici mai mult dar nici mai putin decat 186.000 de lei brut. Nu e vorba de Luxemburg cum credea un coleg din redactie, este vorba de o secretara din Romania ce lucreaza...