Tabara de la Bididia a fost uitata si lasata in paragina desi avea un potential turistic si economic imens, insa probabil ca nu se puteau face bani negri asa ca a fost abandonat proiectul, desi se afla in grija si patrimoniul primariei. Poate ca domnul Constantin Hogea nu a avut timp suficient in anii cat a fost primar, dar cel ce-i va urma?  De unde atata nepasare si lipsa de respect pentru locuitorii urbei noastre.

Tabara de la Bididia a fost uitata si lasata in paragina

Poate ca multi nu-si mai aduc aminte de tabara de vara de la Bididia, eu insa ma duceam cand eram elev si ma distram de minune. Erau 26 de casute din lemn pentru cei ce voiau sa inopteze aici, mai ales folosite de copii veniti de la tara. Era discoteca si aveam doua bazine de inot la dispozitie, mult mai bine decat sa mergi pe malul Dunarii, era si o cantina din cate tin minte, dar cui sa-i pese de aceste investitii facute tot din banii si munca noastra?

Pentru cei ce vor sa vada pe viu cum arata azi tabara de la Bididia le propun o excursie pana acolo, sau daca nu vrei sa mergi, vom posta noi pe FaceBook un video de 10 minute, ca sa te convingi cum arata azi locul unde tinerii se distrau pana nu de mult! Pe pagina noastra de anunturi gratuite postam din cand in cand si anunturi publice, sau mai bine zis – dezvaluiri despre cum si ce se face pentru noi tulcenii.

Gradina Botanica din Tulcea

Tabara de la Bididia a fost uitata si lasata in paragina

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Gradina-Botanica-din-Tulcea.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Gradina-Botanica-din-Tulcea-150x150.jpgWebTLInformatiiSocial
Tabara de la Bididia a fost uitata si lasata in paragina desi avea un potential turistic si economic imens, insa probabil ca nu se puteau face bani negri asa ca a fost abandonat proiectul, desi se afla in grija si patrimoniul primariei. Poate ca domnul Constantin Hogea nu a...