Chiar daca stau in Tulcea am fost nevoit de multe ori sa merg in inters de serviciu in judetul vecin, sa trec cu bacul si sa fiu nevoit sa raman acolo pentru mai multe zile. Am facut un calcul simplu, cat ma costa drumul si cat m-ar costa sa inchiriez un apartamnent in regim hotelier in Galati. Un calcul rapid mi-a demonstrat ca este mai convenabil si din punct de vedere financiar dar si ca ergonomie a timpului sa ma cazez pe faleza galateana, intr-un apartament.

Apartamente in regim hotelier in Galati

La o discutie amicala cu niste prieteni din Galati am aflat ca pot inchiria Apartament Onixul Falezei la un pret rezonabil, asa ca am zis: de ce sa nu verific, poate este o idee buna. La Tulcea locuiesc pe faleza Dunarii, deci ca sa spun asa, primul contact cu apartamentul a fost o bucurie. Imi place sa privesc Dunarea de la geam, nu sa vad blocuri si beton. Am fost convins pe loc de oferta lor cand am vazut ca sunt la cativa pasi de centrul de training Ceronav, unde aveam eu intalnirile de afaceri. Prin urmare am inceput sa negociez cu ei pretul sederii mele in Galati, desi sincer va spun – nu prea aveam mari sperante de castig. Nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca sunt deschisi dialogului, iar eu am obtinut un mic discount.

Desi firma mai avea un apartament de inchiriat in acelasi imobil – Rubinul Falezei – am ales Onixul, desi sincer nu stiu de ce, poate asa cum spuneam mai devreme, datorita panoramei sau poate dressing-ul de la intrare mi-a atras atentia intr-un mod placut. Cert este ca am spus: pe acesta il vreau. Cele partu zile au fost exceptionale, pentru ca daca nu stiati, in aceste apartamente sunt interzise chefurile iar accesul cu animale de companie este interzis.

Baia este exact asa cum ti-ai dorit, echipata modern si spatioasa, dotata cu boiler electic si cada. Totul de un alb imaculat. Patrul matrimonial a fost si el pe gustul meu, fiind obisnuit sa stau lejer si comod atunci cand ma odihnesc. Asa ca la a doua sedere mi-am adus si sotia, ea la shopping si eu la discutii. Ne-am simtit minunat amandoi.

Ce mi s-a parut interesant a fost televizorul LCD pe care poti sa-l folosesti atat pentru a vizona cele 50 de canale transmise princablu, dar si pentru a naviga pe internet. Pentru mine conexiunea cu internetul este primordiala, nici nu se pune problema sa nu o am, pentru ca este principalul meu canal de comunicare cu clientii mei.

Evident ca fiind vorba de inchirierea unui apartament, ai la dispozitie si o bucatarie complet si modern echipata, deci poti gati ca acasa. Mai pe scurt vei locui intr0un apartament de lux, la preturi rezonabile, pentru ca oricat am fi de bine intentionati, nu putem nega ca pretul este unul din factorii determinanti cand alegem sa cheltuim din propriul buzunar. Deci sa nu fim ipocriti, un apartament de lux la pret mic este exact ceea ce ti-ai dori intr-o calatorie de afaceri sau in concediu. Banii se pot cheltui cu folos si pentru altceva in afara de cazare.

Apartament-Onix- Galati

WebTLUtileSfaturi,Turism
Chiar daca stau in Tulcea am fost nevoit de multe ori sa merg in inters de serviciu in judetul vecin, sa trec cu bacul si sa fiu nevoit sa raman acolo pentru mai multe zile. Am facut un calcul simplu, cat ma costa drumul si cat m-ar costa sa...