Partidul Conservator era cunoscut ca un mic satelit al PSD, dar partidul liberal al fostului premier Calin Popescu Tariceanu, sau pe scurt PLR sau partidul liberal reformator era cunoscut ca partidul celor doi membri, al doilea fiind evident domnul Marian Vanghelie. Cum o jumatate de partid a disparut dupa gratii, nu e de mirare ca luni domul Calin Popescu Tariceanu a anuntat fuziunea sa – sau a partidului sau – cu PC. Astfel a luat fiinta ALDE – Alianţa Liberalilor şi Democraţilor. Interesanta miscare, cred ca acum Popescu Tariceanu a egalat numarul de partide din care a facut parte cu numarul casatoriilor legale.

Calin Popescu Tariceanu a fuzionat cu PC

Nu stiu ce s-a ales din alianta PC -PSD, acum o sa-i spuna ALDE + PSD sau cum? Important este ca liberalul Calin Popescu Tariceanu nu pleaca prea departe de comunistii de la putere, nici nu se putea, isi punea scaunul in pericol. Cum se pliaza doctrina liberala cu cea a partidului lui Iliescu, nu stiu si cred ca nu o sa stiu niciodata, insa dupa ce am vazut alianta mai veche, in care pionul principal era Crin Antonescu, iar evident regina era Victor Viorel Ponta, uite ca se mai face o alinata pe fata cu PSD-ul. Sa-l fi tradat astfel fostul aliat pe Marian Vanghelie?

Mai pe scurt Calin Constantin Anton Popescu Tariceanu este astazi partenerul lui Dan Voiculescu si fostul partener al lui Marian Vanghelie. Ce urmeaza? Probabil ca o mutare la partidul de buzunar PMP ar incununa traseul politic al ex-premierului cu cel mai lung numne din Romania. Nu spune NU pana nu vezi finalul!

Fuziune PC - PLR

Partidul Conservator şi Partidul Liberal Reformator au fuzionat

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Fuziune-PC-PLR.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Fuziune-PC-PLR-150x150.jpgWebTLInformatiiPolitic
Partidul Conservator era cunoscut ca un mic satelit al PSD, dar partidul liberal al fostului premier Calin Popescu Tariceanu, sau pe scurt PLR sau partidul liberal reformator era cunoscut ca partidul celor doi membri, al doilea fiind evident domnul Marian Vanghelie. Cum o jumatate de partid a disparut dupa...