Stim si noi ca ceva bun nu poate fi vesnic, asa ca de azi se scumpesc gazele, fie ca vorbim de majoritatea tulcenilor care se folosesc inca de butelii, fie ca este vorba de cei ce au reusit sa-si introduca gazul direct in casa. Cum se face ca desi gazul rusesc intra in Romania prin judetul nostru, totusi suntem cel mai defavorizat cand vine vorba de gazele naturale? O fi de la caldura zice un coleg de la redactie, prea mult au stat astia de la guvernare cu capul gol in soare!

De azi se scumpesc gazele si in Tulcea

Incepand de azi pretul la gazele naturale s-a liberalizat 100%, adica nu mai sunt subventinate si cum este obiceiul la romani, s-au si scumpit. Sa nu cumva sa ne fie prea bine, ca si asa o ducem rau – vorba din popor. Ce se stie insa cu siguranta ca pretul in Romania la gaze va creste pana in 2021, cu cate 6 lei pe MWh. Mai interesanta a fost stirea ca vecinii nostri din Ungaria cumpara de pe piata libera de acum din Romania cam tot ce inseamna energie ieftina, ca apoi sa o revanda, evident cu un mic/mare adaos. Nu e rau deloc, noi platim ca avem de unde.

Cat va costa de azi o butelie ci gaz la Tulcea? Raspundeti voi, in functie de producatorul de la care le luati. Dar factura la gaz la cat se ridica? Tot cei ce au gaz natural tras in casa ne pot spune, ca sa nu se spuna ca exageram noi.

Se scumpesc gazele

Se scumpesc gazele de la 1 iulie 2015

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Se-scumpesc-gazele.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Se-scumpesc-gazele-150x150.jpgWebTLInformatiiEconomic,Social
Stim si noi ca ceva bun nu poate fi vesnic, asa ca de azi se scumpesc gazele, fie ca vorbim de majoritatea tulcenilor care se folosesc inca de butelii, fie ca este vorba de cei ce au reusit sa-si introduca gazul direct in casa. Cum se face ca desi...