Daca nu ai vazut pana azi aberatii de care sa te crucesti, ei bine azi aflam ca Liviu Dragnea ar putea fi viitorul presedinte intermiar al PSD, dupa ce Victor Viorel Ponta a cerut sa fie exonerat de aceasta indatorire. De ce spun ca nu pot intelege decizia PSD-istilor? Pai Victor Ponta a decis sa renunte la sefia PSD pentru ca este in acest moment doar suspect – bine mai corect inculpat, dar oricum nevinovat pana la proba contrarie, insa Liviu Dragnea este deja condamnat!

Liviu Dragnea ar putea deveni marti noul sef la PSD in locul lui Victor Ponta

Nu stiu de ce dar am impresia ca PSD nu se indreapta rapid catre imaginea fostului FSN, ci catre PCR. Adica conducerea este aleasa dintre cei care au facut puscarie – chiar cu suspendare, tot aia este – Liviu Dragnea este condamnat. Acum o sa ne spuna ca este ilegalist, ca are merite in lupta cu Basescu, etc.? In timp ce in alte culturi un om in sitiatia sefilor PSD isi fac harakiri [ Seppuku ], la noi ajung in fruntea partidelor. Cand va zic ca ne intoarcem cu 25 de ani in urma si ne alegem cu alt fel de Ceausescu – mai modern si mai corupt, voi inca nu ma credeti.

Cat de sigura este numirea lui Liviu Dragnea ca viitor presedinte PSD? Sa zicem ca asemanatoare cu cea a faptului ca laptele nepazit da pe dinafara. Sau ca sa fiu mai exact, ceva mai probabil.

Liviu-Dragnea sef la PSD

Liviu Dragnea ar putea deveni marti noul sef la PSD in locul lui Victor Ponta

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Liviu-Dragnea-sef-la-PSD.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Liviu-Dragnea-sef-la-PSD-150x150.jpgWebTLInformatiiLiviu Dragnea,Politic,PSD,Victor Ponta
Daca nu ai vazut pana azi aberatii de care sa te crucesti, ei bine azi aflam ca Liviu Dragnea ar putea fi viitorul presedinte intermiar al PSD, dupa ce Victor Viorel Ponta a cerut sa fie exonerat de aceasta indatorire. De ce spun ca nu pot intelege decizia PSD-istilor?...