Am stat eu sa si m-am gandit, oare de ce sa nu-ti dau si eu cateva sfaturi, maia les ca am ceva experienta adunata in cei 60 de ani de viata. Nu o sa-l dau exemplu nici pe bunicul meu nascut in 1910 ce a trait fix 80 de ani si nici pe bunica care si-a mangaiat nepotii si stranepotii pana la 90 de ani, am sa fac apel doar la ratiune. Am sa incep cu cea mai usor de pricepu idee, oare de ce omul nu este ierbivor, daca asa ar fi mai bine?  A involuat cumva? Asta daca esti adeptul evolutismului, pentru restul – cei mai multi – este simplu, Dumnezeu ne-a lasat omnivori!

De ce nu sunt raw vegan sau de ce mananc carne

Acum parca ti-e rusine sa mergi cu copii la restaurant, te iau de la prima vorba: cum draga, nu ai citit ca nu e ok sa mananci carne? Acum lumea este raw vegan. adica vegetarieni care nici macar nu pregatesc mancarea la foc. Adica daca vrei sa servesti niste fasole. o servesti cruda sa nu-ti cada rau la ficat. Pe bune? Tot felul de nutritionisti se chinuie sa ma convinga ca nu trebuie sa beau lapte, de unt sau smantana nici sa nu aud, mai in scurt sa ma mut cu vaca in grajd, sa mancam trifoi.

Stateam si ma gandeam, ok unele vietuitoare nu au cum, dar de exemplu vaca si calul, de ce hranesc puii cu lapte si nu le dau iarba rumegata? Hai ca m-am facut inlteles, nu o mai lungesc. Concluzia mea: mancati ce vreti, eu nu renunt la friptura la gratar, la smantana cu ciorbita nici daca-mi dau astia tigaia minune care calca, spala rufele si gateste singura!

Tigaie minune

Tigaie minune – calcă si gătește singura

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Tigaie-minune.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Tigaie-minune-150x150.jpgWebTLUtileSfaturi
Am stat eu sa si m-am gandit, oare de ce sa nu-ti dau si eu cateva sfaturi, maia les ca am ceva experienta adunata in cei 60 de ani de viata. Nu o sa-l dau exemplu nici pe bunicul meu nascut in 1910 ce a trait fix 80 de...