Daca pana acum nu a inteles nimeni ca guvernul PSD rade de contribuabilul roman, hai sa va explic eu cum sta treaba, desi nu vreau sa politizez problema. Asa s-a nimerit, de data asta PSD + Victor Viorel Ponta rad de noi, dar rad in hohote. De ce zic asta? Pentru ca dupa ce s-au facut de ras cu CAS-ul pentru elevi si alte categorii fara venituri, ca si cum nu ar fi inteles nimic, da doar o amnistie fiscala, urmand sa reia povestea de anul asta, adica din 2015.

Cum platim si cat la CASS in 2015

Cazul batranei care a primit dividente de 1 leu a facut inconjurul tarii, s-a dat la TV si sa scris pe net la nesfarsit, singuri care nu par sa inteleaga problema sunt cei de la guvernare, in frunte cu Victor Ponta, ca si cum nu la picior ar avea probleme ci la cap. Cum sa nu intelegi ca pentru ca ai castigat 1 leu nu ai cum sa datorezi statului ori 468 daca vorbim de 2012 sau 510  daca vorbim de 2013. Acum ca salariul minim a crescut, teoretic indiferent ca vei castiga un leu sau 100, vei fi dator vandut la bugetul de sanatate.

Ok, inteleg ca nu te duce capul, dar o solutie ai domnule Ponta? De unde sa-ti dea omul sute de lei daca nu-i castiga? Este dator doar pentru ca respira aerul din Romania? Pur si simplu nu pot sa-i acord circumstante domnului premier, pentru ca deja instanta a decis intr-un caz – parca un avocat s-a judecat – ca e ilegal, dar la fel ca si cu taxa de poluare, prima inmatriculare si cum au mai redenumit-o ei, desi este clar ca este ilegal, nu cedeza.

Am vazut tot felul de solutii absurde, ma arefr aici la cazul femeii cu un leu venit, sa-si vanda actiunile, sa faca matanii, aiurea. Cazul e simplu, exista impozitare si asa mai departe la sursa, pentru venituri sub nivelul de subsitenta sau minimul gatanta de stat – ar trebui ca statul sa completeze veniturile, nu sa le impoziteze cu 500%! Asta pana cand se va gasi un avocat istet, care s anu ia bani de la pacaliti ci sa-si incaseze banii de la stat, pentru cheltuieli de judecata. Asa o sa aiba de munca pana la pensie, venit garantat!

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Impozite-in-Romania.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Impozite-in-Romania-150x150.jpgWebTLUtileEconomic
Daca pana acum nu a inteles nimeni ca guvernul PSD rade de contribuabilul roman, hai sa va explic eu cum sta treaba, desi nu vreau sa politizez problema. Asa s-a nimerit, de data asta PSD + Victor Viorel Ponta rad de noi, dar rad in hohote. De ce zic...