Cati dintre voi au auzit ca in Dobrogea exista un Sfinx creat de natura? Probabil ca foarte putini, iar noi va spunem ca in puteti vedea in mintii Macinului. Daca Sfinxul din Carpati are doar capul, cel din Dobrogea este asemanator cu cel din Egipt. Deci nu doar ca avem cei mai batrani munti din Europa, dar avem si inca o minune a naturii. Iar daca tot ne aflam la rubrica timp liber, va invit sa vizitati Rezervatia Naturala Muntii Macin.

Sfinxul din Dobrogea – o minune a naturii din Romania in muntii Macinului

Daca ajungi in Rezervatia Naturala Muntii Macin vei avea de ales dintre noua trasee turistice, deci ai de unde alege. Dificultatea traseelor nu te pune la eforturi mari, fiind una medie. Poate doar lungimea v-ar putea face ceva probleme, traseele fiind undeva peste sase kilometri. Iata ca v-am mai facut o surpriza, in afara de insula Bisericuta va mai invitam intr-o alta rezervatie cu peisaj vechi de sute de milioane de ani. Dobrogea e frumoasa, trebuie numai sa inveti sa o descoperi.

Stii si alte locuri minunate in judetul nostru? Poate discutam despre cum sa-ti petreci timpul liber pe lacurile Razim, Galovita sau Sinoe, pe malurile carora sunt cabane si pensiuni agroturistice unde va veti simti excelent. Dobrogea are multe sa-ti arate, trebuie doar sa stii unde sa cauti. Iar scopul nostru este sa-ti aratam Dobrogea, asa cum altii pana la noi nu au facut-o! Adica in toata splendoarea ei!

Sfinxul din Dobrogea -Macin

Sfinxul din Dobrogea – o minune a naturii din Romania

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Sfinxul-din-Dobrogea-Macin.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Sfinxul-din-Dobrogea-Macin-150x150.jpgWebTLTurismTimp liber
Cati dintre voi au auzit ca in Dobrogea exista un Sfinx creat de natura? Probabil ca foarte putini, iar noi va spunem ca in puteti vedea in mintii Macinului. Daca Sfinxul din Carpati are doar capul, cel din Dobrogea este asemanator cu cel din Egipt. Deci nu doar ca...