In 2013 Camera Deputatilor a infiintat Directia Social Media unde lucreaza in prezent 15 persoane, care ar avea in principal obligatia sa se ocupe de pagina de facebook a respectivei camere. De ce este nevoie de 15 persoane pentru asta, nu pot sa inteleg, cunoasc destule persoane care au cel putin 10 pagini pe reteaua de socializare si zeci de mii de fani. Daca ma gandesc bine, chiar noi in retea avem pagini care au ceva mai multi fani decat respectiva pagina. Adica putin peste 24.000 de persoane care au apreciat pagina, insa dupa postarile unora, ai zice mai degaraba ca ar fi dat opusul like-ului.

Directia Social Media din Camera Deputatilor

Dar nu depsre asta ar fi de discutat, ci despre sumele cheltuite de deputati pentru a intretine acest departament si evident pagina respectiva. Evident ca departamentul nu se ocupa doar de FaceBoo ci si de restul de conturi de pe YouTube sau Instagram. Sa mai spunem ca unele dintre videoclipuri nu au nicio vizualizare? Nu ar avea rost, caci cine sta sa le urmareasca?

Cat ne-a costat pe noi contribuabilii aceatsa inventie anul trecut? Putin mai mult de 403.300 de lei, adica pentru cine vrea sa faca socoteala, evident aceasta suma fiind netul salariilor celor angajati ( nr. doar 13 dintre ei si-au declarat veniturile pana acum ). Sa iei peste 1000 de dolari pe luna ca sa te faci ca te joci pe FaceBook? Buna treaba, n-am ce zice! La banii astia cred ca faceam din site-ul nostru avion care nu doar ca zbura in cosmos, mai facea si de mancare!

Directia Social Media din Camera Deputatilor

Directia Social Media din Camera Deputatilor

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Directia-Social-Media-din-Camera-Deputatilor.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/07/Directia-Social-Media-din-Camera-Deputatilor-150x150.jpgWebTLInformatiiEconomic
In 2013 Camera Deputatilor a infiintat Directia Social Media unde lucreaza in prezent 15 persoane, care ar avea in principal obligatia sa se ocupe de pagina de facebook a respectivei camere. De ce este nevoie de 15 persoane pentru asta, nu pot sa inteleg, cunoasc destule persoane care au cel putin...