Desi am fost o vreme in mijlocul activitatii jurnalistice locale, pe vremea cand Ilie Valeanu lansa primul ziar independent din Tulcea – sau sa nu zic independent ci particular/privat – Inedit Press! Firma vad ca mai este listata la codul J36/1000/1993 – anul infiintarii find si pentru mine primul an in judet ca antreprenor local. Sa ne intelegem bine, era vorba despre presa scrisa din Tulcea, nu ca acum online, cand orice pasionat de senzational si-a facut un asa zis ziar!

Un an de Jurnalism in Tulcea – TLnews

Deci sa lasam Inedit Press a lui Ilie Valeanu si sa revenim la subiectul zilei – Tulcea News – un ziar online local – printre putinele de altfel, caci cine are timp si nervi sa scrie despre orasul unde se termina calea ferata? Nu pot sa ma pronunt obiectiv, asta este sigur – tocmai eu care am dat bicr cu fugitii acum 15 ani, nu din Tulcea – din tara! Echopa TLnews zice ca traieste din publicitate, nu face parti-pris la nimeni.

Mai stiu pe cineva care facea presa independenta, pe Ioan Arpasu de la Radio Argus, el chiar punea fetele de la publicitate sa alerge toata ziua dupa bani. Eu recunosc, primeam reclama gratis contra servicii IT – mama ce vremuri mai erau, ce tinerel si plin de energie am fost! Asadar ce s ale zic baietilor? Pai sa nu-si mai faca reclama singuri pe WikiPedia – nu e chiar frumos – in rest le urez multa bafta si sa-i vad peste 9 ani, cand vor sarbatori nu centenarul, ci 10 ani [ nu stiu cum se zice – decada? ].

TLnews

Un an de Jurnalism în Tulcea – TLnews

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2018/11/Tulcea-News-600x350.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2018/11/Tulcea-News-150x150.jpgWebTLInformatiiStiri locale,TLNews
Desi am fost o vreme in mijlocul activitatii jurnalistice locale, pe vremea cand Ilie Valeanu lansa primul ziar independent din Tulcea - sau sa nu zic independent ci particular/privat - Inedit Press! Firma vad ca mai este listata la codul J36/1000/1993 - anul infiintarii find si pentru mine primul an...