Cultura de piersici in judetul Tulcea se practica de multi ani, insa desi bat drumurile dintre Galati si Constanta sau Bucuresti destul de des, nu am prea vazut livezi de piersici, asa ca ma gandesc sa va dau o idee, pe langa cea de a cultiva zmeura. De ce am ales sa va invit sa cultivati piersici, poateva mira alegerile mele: pentru ca vorbesc din experienta. Am plantat in gluma cateva seminte de piersic acum doi ani, iar azi am doi pomi roditori in gradina. Singura problema este faptul ca pe frunze apar niste basici, asa ca la anul am sa le stropesc, am inteles ca este o boala destul de raspandita, iar netratata nu ai cum sa scapi de ea, oricat de BIO ai vrea sa fie recolta ta!

Cultura de piersici in Tulcea

Daca tot vrei sa muncesti putin si sa castigi bine, iti propun cultura de piersici si nectarine, avand marele avantaj ca in al treilea an esti pe rod. Daca ma uit la nucul din gradina, care abia creste, cred ca in comparatie cu cei doi piersici, merita investit in aceasta cultura. Pentru un venit de pana la 20.000 de euro pe an, te asigur ca nu iti trebuie decat familia pentru a ingriji aceste fructe, combinate cum am mai spus cu zmeura. Mere si struguri gasesti peste tot, dar zmeura si piersici mai rar, iar cand dai ochii cu ele sunt scumpe.

Daca stai la tara, in apropiere de Tulcea eu zic ca ai sansa sa t epui pe picioare in cativa ani, o masina – recomand VW Sharan sau Seat Alhambra, cateva mii de metri patrati cu zmeura + piersici, ceapa si verdeturi, asta e tot ce ai nevoie ca sa pui pe picioare un mic magazin de legume fructe ambulant! Castig garantat!

Vand piersici BIO

Cultiva piersici BIO in Tulcea, piața este asigurata 100%!

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Vand-piersici-BIO.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Vand-piersici-BIO-150x150.jpgWebTLLocuri de muncaGradina
Cultura de piersici in judetul Tulcea se practica de multi ani, insa desi bat drumurile dintre Galati si Constanta sau Bucuresti destul de des, nu am prea vazut livezi de piersici, asa ca ma gandesc sa va dau o idee, pe langa cea de a cultiva zmeura. De ce...