Alum SA Tulcea va produce dezinfectanti imediat ce va primi avizul de la Directia Generala de Asistenta Medicala si Sănătate Publica din cadrul Ministerului Sanătatii, anunta publicatia News.ro astazi. Una dintre putinele uzine care inca mai lucreaza in orasul nostru a donat si suma de 100.000 de lei pentru Spitalul Judeatean Tulcea. Nu puteam decat sa saluta gestul lor si sa ne bucuram ca avem si noi in oras o astfel de unitate economica. Banuiesc ca toata lumea stie faptul ca Alum este singura uzina de acest fel din tara [ care produce alumina calcinata ].

Alum SA Tulcea va produce dezinfectanti

Stim cu totii ca este o criza de dezinfectant lichid, asa ca cercetatorii de la Alum SA Tulcea au pus la punct un proces tehnologic pentru producerea dezinfectantului lichid pe baza indicatiilor oferite de Organizatia Mondiala a sanatatii [ OMS ]. Directorul Gheorghe Dobra a anuntat azi ca imediat ce va primi aprobarile necesare vor produce acest dezinfectant pentru uz propriu si pentru a ajuta sistemul sanitar din oras si judet.

Alum SA a pus in practica inca din primele zile toate indicatiile pentru a preveni raspandirea COVID 19, ba chiar acolu unde s-a putut a inceput munca de acasa a angajatilor sai [ telemunca ]. Desemenea amintim pentru cititorii nostri ca Aum face parte din grupul Alro, care produce alumina. Sa salutam initiatica conducerii de a se implica in efortul de a combate pandemia de coronavirus si sa speram ca viata in judetul nostru va reveni la normal in scurt timp. Chiar daca productia de dezinfectant lichid probabil ca nu va ajunge in toata tara, macar la noi in oras si in judet vom avea o sursa proprie.

ALUM SA

Alum SA Tulcea va produce dezinfectanti lichizi

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2020/04/Alum-SA-Tulcea-600x346.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2020/04/Alum-SA-Tulcea-150x150.jpgWebTLInformatiiAlum,COVID 19
Alum SA Tulcea va produce dezinfectanti imediat ce va primi avizul de la Directia Generala de Asistenta Medicala si Sănătate Publica din cadrul Ministerului Sanătatii, anunta publicatia News.ro astazi. Una dintre putinele uzine care inca mai lucreaza in orasul nostru a donat si suma de 100.000 de lei pentru Spitalul...