Constantin Hogea a fost reales ca primar al municipiului Tulcea, ceea ce ma face sa cred ca ori lumea nuy invata din greseli, ori poate locuitorii orasului de pe malul Dunarii chiar sunt multumiti de prestatia lui ca primar. Daca data trecuta a candidat din partea PDL, acum a fost de unul singur, ca independent. Asa se face ca acum domnul Constantin Hogea este la al patrulea mandat la primaria orasului Tulcea. Sa-i fie de bine, daca a reusit sa treaca peste restul candidatilor si sa-i convinga pe tulceni sa-l voteze, mai ales dupa scandalul retinerii sale si arestul la domiciliu, inseamna ca e “bun”.

Constantin Hogea este din nou primar la Tulcea, pentru a patra oara

Nu e putin lucru sa fii votat de 9.300 de persoane, desi daca ne gandim ca municipiul Tulcea are 89.696 locuitori, asta ar veni cam 11 % din populatie. Bine, ce este drept nici prezenta la urne nu a fost una extraordinara, 26.803 valabile. Adica domnul Constantin Hogea a obtinut 34% din totalul de voturi exprimate, ceea ce in procente este ceva, iar noul mod de a alege primarii dintr-un singur tur avantajeaza pe cei din fruntea clasamentului, care sunt votati mai mult din inertie decat din convingere.

Da, ar fi trebuit sa vina la vot de trei ori mai multi alegatori, pentru ca asa cum am mai spus, pezenta la urne a fost de doar 32 %, dar cum ne asternem asa vom dormi in urmatorii patru ani, doar daca nu cumva DNA va mai schimba cate ceva pe ici pe colo. Deci dragi tulceni va dpresc exact ceea ce v-ati dorit si voi cand ati mers la vot, ramane sa vedem daca municipiul Tulcea va reusi sa treaca de zona neagra in ceea ce priveste indicele de dezvoltare, cel care ne spune cum traim de fapt.

Constantin Hogea primar

Constantin Hogea este din nou primar la Tulcea

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2016/06/Constantin-Hogea-primar.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2016/06/Constantin-Hogea-primar-150x150.jpgWebTLInformatii2016,Alegeri,Alegeri locale,Constantin Hogea,Primarie
Constantin Hogea a fost reales ca primar al municipiului Tulcea, ceea ce ma face sa cred ca ori lumea nuy invata din greseli, ori poate locuitorii orasului de pe malul Dunarii chiar sunt multumiti de prestatia lui ca primar. Daca data trecuta a candidat din partea PDL, acum a...