Robert Cosac, elev al Școlii Gimnaziale „Take Ionescu”, a adus mândrie județului Vâlcea la Olimpiada Națională de Chimie (ONCH). Sub îndrumarea doamnei profesor Dorina Dinca, Robert a reprezentat cu brio școala și județul, obținând locul I în cadrul competiției.

Însă performanțele lui Robert nu se opresc aici. Tânărul a fost distins și cu alte patru premii, printre care se numără Premiul pentru cea mai bună lucrare practică și Premiul special pentru cea mai bună lucrare teoretică. În plus, Robert a primit Diploma de excelență oferită de Universitatea Politehnică Timișoara, precum și Premiul special pentru cea bună lucrare teoretică.

Elevul a arătat astfel că munca, dedicarea și pasiunea pentru științe pot aduce rezultate remarcabile. Performanțele sale au fost apreciate de către profesori și colegi, dar și de comunitatea locală. Robert Cosac reprezintă un exemplu de urmat pentru toți elevii pasionați de științe și pentru cei care doresc să se remarce prin performanțe deosebite în domeniul lor de interes.

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2023/04/bdb568d-fa48-440a-a45e-2f20590dc7e7-1-600x521.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2023/04/bdb568d-fa48-440a-a45e-2f20590dc7e7-1-150x150.jpgSEOInformatii
Robert Cosac, elev al Școlii Gimnaziale „Take Ionescu”, a adus mândrie județului Vâlcea la Olimpiada Națională de Chimie (ONCH). Sub îndrumarea doamnei profesor Dorina Dinca, Robert a reprezentat cu brio școala și județul, obținând locul I în cadrul competiției. Însă performanțele lui Robert nu se opresc aici. Tânărul a fost...