Daca vrei sa platesti taxele locale la Primaria Tulcea, o poti face accesand pagina speciala de pe site-ul primariei. O veste imbucuratoare, avand in vedere ca pana de curand nu aveam aceasta posibilitate, doar ca am intampinat o mica problema pe Ghieul.ro, unde nu m-am putut inregista online, ghici de ce? Pentru ca nu eram in tara, iar validarea cu cardul a esuat ( oare pentru ca era weekend, sau nu aveam IP de Romania, sau pur si simplu din cauza ca BCR mai filtreaza nu stiu ce operatiuni cu cardul ). Nu e bai, am facut contul pe site-ul primariei din Tulcea si acum astept acces deplin la cont dupa validarea manuala a unui operator/functionar.

Plata online a impozitelor la Tulcea

N-am reusit sa-mi radiez o bicicleta ( scuter ) pentru care am de plata an de an 9 lei ( a fost 8 dar a crescut impozitul, probabil pentru ca desi are 15 ani, i-a mai crescut putin valoarea [ sentimentala! ]. De ce nu am reusit radierea? Pai taxa notariala era de 100 lei + TVA, pe cand impozitul era asa cum am zis 9 lei. Mi-ar fi ajuns taxa notarului pentru o declaratie pentru 13 ani si mai ramanea si de un suc. A, Primaria e in reparatii, intrarea se face prin HOTEL! Nu e rau, pana la ura macar poti intra, desi pentru scutere trebuie de fapt sa mergi acolo unde am fost sa inregistrez scuterul in 2009, pe Concordiei.

Faptul ca poti sa platesti taxele si impozitele online mi se pare ok, acum sper sa si mearga – in ideea ca pe Ghiseul.ro cica nu le place cardul!! Oricum daca se valideaza contul, sper sa vad si ce am de plata ( la anu’, ca anul asta am platit deja cei 9 lei! ). Mai avem noi pana o sa avem intr-un singur loc toate darile si taxele, pentru ca – pentru cine nu stie, daca ai stat candva la Tulcea, ramai agatat cu cate ceva, pe la starea civila, pe la taxe si impopzite, etc. Chiar daca acum stai la Cluj de exemplu, daca nu cumva mai rau, la Paris!

Azi fiind sambata, astept sa inceapa saptamana de lucru din iunie ( azi sarbatorim in familie ziua copiilor – 1 iunie! ), apoi o sa vad cum arata si cum functioneaza palta online a impozitelor locale in Tulcea, pe site-ul primariei. Am inteles ca au si aplicatie pentru mobil, deci suntem pe drumul cel bun.

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2024/06/Primaria-Tulcea-taxe-locale-600x300.pnghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2024/06/Primaria-Tulcea-taxe-locale-150x150.pngWebTLInformatii
Daca vrei sa platesti taxele locale la Primaria Tulcea, o poti face accesand pagina speciala de pe site-ul primariei. O veste imbucuratoare, avand in vedere ca pana de curand nu aveam aceasta posibilitate, doar ca am intampinat o mica problema pe Ghieul.ro, unde nu m-am putut inregista online, ghici...