Vestiare metaliceUzina Mecanică Vâlcea, rebranduită drept „METALIKA”, este o uzină specializată în realizarea de mobilier metalic și a confecțiilor metalice. Aici veţi putea găsi o gamă diversificată de produse din metal ce au utilizări variate precum fișete, vestiare metalice, structuri metalice diverse, mobilier pentru decorațiuni interioare, mobilier industrial şi multe altele. Partea cea mai bună este aceea că dacă nu găsiţi pe site ceea ce aveţi nevoie puteţi face o comandă personalizată şi vi se va livra exact produsul de care aveţi nevoie. METALIKA are soluția perfectă pentru diferitele tale activități.

Un mobilier de depozitare polivalent

Simplu și rezistent deopotrivă, mobilierul metalic fabricat la Uzina Mecanică Vâlcea prezintă avantajul de a fi polivalent. Își va găsi locul atât într-un atelier pentru a depozita ustensilele de lucru cât și într-un birou pentru a arhiva dosarele. Deoarece fiecare profesie vine cu propriile sale exigențe, METALIKA îți propune o gamă de mobilier capabilă să răspundă tuturor exigențelor și nevoilor tale.

Pentru a depozita haine, material informatic sau chiar produse chimice, mobilierul metalic este în concordanţă cu așteptările tale și îți oferă o soluție de depozitare eficientă și pe termen lung.

Pentru ateliere și depozite

Dulapurile robuste și funcționale pentru ateliere sunt perfect adaptate la nevoile industriei. Acestea oferă toate soluțiile de depozitare necesare în depozite, ateliere și fabrici. De asemenea, dispunem de game mai specifice, cum ar fi dulapuri pentru haine, care permit distribuirea hainelor curate sau recuperarea celor murdare, și dulapurile fitosanitare, care sunt esențiale pentru depozitarea în siguranță a produselor chimice și inflamabile. Aşadar, diversitatea este cuvântul cel mai potrivit pentru a descrie produsele fabricate la Uzina Mecanică Vâlcea.

Vestiare

METALIKA îți propune o gamă variată de vestiare metalice cu uși lungi, vestiare cușetate cu uși scurte și vestiare cu uși Z, dar și un număr mare de soluții pentru depozitarea obiectelor mici. Vestiarele prezintă o construcție solidă, realizată din tablă sudată, pentru o utilizare îndelungată. Având diferite tipuri de compartimentare, aceste vestiare metalice fabricate de METALIKA acoperă toate tipurile de necesități de depozitare. Se pot realiza la comandă orice tip de dimensiune și specificații, în configurații diverse de structură și culoare.

PENTRU INDUSTRIA BIOTEHNOLOGICĂ ȘI CHIMICĂ

Dulapurile de siguranță pentru depozitarea produselor periculoase sunt o soluție ideală pentru stocarea produselor inflamabile, corozive sau toxice. Acestea respectă recomandările pentru a limita riscurile chimice rezultate din depozitarea acestor produse.

Vopselele, lipiciurile, rășinile, degresanții, diluanții și coloranții sunt substanțe a căror depozitare necesită o atenție deosebită. Intervenind în numeroase sectoare de activitate, depozitarea acestor produse chimice implică riscuri dacă nu sunt depozitate în dulapuri adaptate.

RAFTURI

La METALIKA sunt fabricate rafturi metalice de dimensiuni diferite din tablă vopsită sau tablă zincată pentru a oferi soluții complete de depozitare. Rafturile METALIKA sunt “heavy duty”, au o capacitate mare de încărcare pe poliță și versatilitate sporită de compartimentare.

MOBILIER DIVERS

Proiectăm și confecționăm mobilier metalic pentru orice spațiu. Ne adaptăm în permanență la nevoile și cerințele clienților, putând realiza produse unicat care se pliază perfect necesarului oricărei activități. Aşadar, în cazul în are vă aflaţi în cautare de mobilier metalic, dar nu găsiţi dimensiunile sau formele pe care vi le doriţi, puteţi apela cu încredere la Uzina Mecanică Vâlcea – METALIKA!

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2023/03/vestiare-600x400.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2023/03/vestiare-150x150.jpgSEOInformatii
Uzina Mecanică Vâlcea, rebranduită drept „METALIKA”, este o uzină specializată în realizarea de mobilier metalic și a confecțiilor metalice. Aici veţi putea găsi o gamă diversificată de produse din metal ce au utilizări variate precum fișete, vestiare metalice, structuri metalice diverse, mobilier pentru decorațiuni interioare, mobilier industrial şi multe...