Primarul Constantin Hogea a fost arestat preventiv de ceva vreme si nu mai stim nimic despre el, oare este el vinovat sau nu? O fi luat Constantin Hogea mita sau este doar o supozitie a parchetului? Recunosc ca am auzit de numele asta inainte de a pleca din Tulcea, om de vaza acest Constantin Hogea, banuiesc ca nu a stat departe de sefia municipiului sau judetului prea multi ani din 1989 si pana azi, dar uite ca necazul vine de unde nu te astepti, sau mai corect spus cand nu te astepti.

Primarul Constantin Hogea arestat preventiv

Din pacate nici sotia primarului, Valeria Hogea nu ascapat basma curata – aduica a fost si ea pusa sub control judiciar, in acelasi dosar cu sotul ei, care a primit in schimb 30 de zile arest preventiv. De ce este primarul singurul arestat si nu l-au lasat si pe el acasa, sub control judiciar nu stiu, insa se pare ca sacul s-a umplut pentru Constantin Hogea. Problemele s epare ca vin atat din anul 2009, dar culmea ca si din ianuarie 2015, cand primarul Constantin Hogea este acuzat ca a fost “de facto” administratorul firmei conduse de sotia sa.

Greu de spus cand si unde apare subiectivismul, atat in ceea ce-i priveste pe cei de la DNA, dar si pe primar. Daca se dovedeste ca sotia a beneficiat de tratament partinitor – adica societatea sa – devine grav, si ati vazut ca DNA nu prea glumeste. Sau poate ca cifra trei nu-i prea prieste, fiind deja la al treilea mandat de primar in Tulcea. Din 2004 si pana acum a trecut ceva vreme, iar intre 1996 si 2000 a fost viceprimar, deci tot pe la cascaval. Ca sa fie fisa postului completa, sa nu se creada ca a stat pe tusa, intre 2000 si 2004 Constantin Hogea a fost consilier la Primarie. Adica nu a mai parasit Primaria din 1996 si pana azi!

Constantin Hogea arestat preventiv

Constantin Hogea arestat preventiv

https://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Constantin-Hogea-arestat-preventiv-600x336.jpghttps://tulcea.info/wp-content/uploads/2015/06/Constantin-Hogea-arestat-preventiv-150x150.jpgWebTLInformatiiPolitic
Primarul Constantin Hogea a fost arestat preventiv de ceva vreme si nu mai stim nimic despre el, oare este el vinovat sau nu? O fi luat Constantin Hogea mita sau este doar o supozitie a parchetului? Recunosc ca am auzit de numele asta inainte de a pleca din Tulcea, om...